torsdag 20 mars 2008

There's no place like home, or not?

Sitter just nu och väntar 6 timmar på Amsterdams flygplats. Skoj. Jag längtar tillbaka sjukt mycket redan. Alla polarna, den grymma windsurfingen och de fina flickorna (inte nödvändigtvis i den ordningen) gör att jag inte kan få nog av Bonaire. Allt man vill ha finns liksom där.

Jag packade min boardbag på morgonen, efter att ha dränerat mitt katastroffall till bräda (JAG BEHÖVER SPONSORER TILL EN NY!!!) på mer än en liter vatten. Jag har förövrigt med mig tillräckligt med sand hem för att kunna ge Shitbaystranden ett ansiktslyft.

Efter packningen tittade jag och Kati på Normen och Kiri som körde en sanslöst bra session med puneta into burner, culos, mistflippar, gozzada-clockar och den där upwindsfunneln (Kono hette den ju) into framåt. Därefter körde Normen mig till flygplatsen.

Längre än så har jag faktiskt inte kommit än – jag väntar fortfarande på att få hoppa i planet för att flyga en timme till Göteborg. Jag vill tillbaka till Bonaire.
Ett par sista bilder ska jag ta och klämma in. Enjoy!

Vattnet är alltid grönare på andra sidan jorden
Gecko perfection


Denna killen kommer segla PWA om 5 år


Jaja, that's all for this year.

PS. Calle du får snart världens cleanaste vykort.

Until next time,

Håkman

1 kommentar:

sipio sa...

Hey man,

just found your blog. Sorry to say I don´t speak swedish but I wanted to congratulate you once more for your first eslider!
And also thank you for your help to improve my spocks!

Aloha
Chris
sipio@tmo.at